DEEP DIVE INTO THE DARKNESS

In deze unieke en life changing 2-daagse nemen Koen & Teun je mee naar plekken waar je normaal misschien liever met een boog omheen loopt. Daarbij zetten zij maximaal in op de ervaring en beleving.

43253665_1052154204969177_4894226490624835584_o

What do you fear the most? And what makes you really angry? Wat het ook is, samen met jou kunnen zij het naar boven krijgen, zicht- en tastbaar maken. We gaan op zoek naar je diepste angsten en transformeren die tot jouw grootste kracht. Daarnaast wordt je uitgenodigd om in je volledige boosheid te stappen, en te ervaren hoeveel verborgen passie en levenskracht er dan vrijkomt!

Twee intensieve dagen waarin je keer op keer door hen wordt uitgedaagd om een sprong in het diepe te maken. Verwacht liefdevolle confrontaties, de nodige diepgang en af en toe een klein duwtje in de rug. En dat alles vergezeld van een gezonde portie humor. Met elkaar creëren we een veilige setting om dit alles samen aan te gaan. Om een volmondig ja te mogen zeggen, en waar jouw nee ook welkom is.

VOOR
WIE

Deze 2-daagse is voor mannen die écht de sprong in het diepe durven wagen. Mannen die zich willen bevrijden van de beklemming op hun boosheid en angst. Minimum leeftijd is 18 jaar.

WAT LEVERT HET OP?

  • Inzicht in het ontstaan, het nut en het belang van angst en boosheid.
  • Meer bewustwording en inzicht in de beklemmende rol die angst en boosheid kunnen spelen in jouw leven.
  • Vaardigheden en tools om met angst en boosheid om te gaan, én om angst en boosheid te kunnen transformeren.
  • Het breken met jouw belemmerende overtuigingen over angst en boosheid.
  • Meer levenskracht en levensenergie in je lichaam, en meer ruimte voor plezier, vreugde, liefde, vergeving en geluk.
  • And last but not least: een waardevol, krachtig en inspirerend samenzijn met alleen mannen!

WERK
VORMEN

- leren door ervaren en beleven
- lichaamsgericht werk
- systemisch werk (o.a. opstellingen)
- deelrondes (sharing) | proceswerk
- verrassende, intense en vernieuwende oefeningen

WORKSHOPGEVERS TEUN & KOEN

Teun Kapteijns

Teun (Kapteijns) heeft zich de afgelopen jaren veelvuldig bezig gehouden met het thema ‘boosheid’, een emotie die hij tot een jaar of 10 geleden nauwelijks bij zichzelf kon (h)erkennen. Vanwege het missen van een mannelijk rolmodel of voorbeeld in zijn directe omgeving, ontwikkelde hij een relatie met boosheid die vooral neigde naar binnen houden, ontkennen en onderdrukken.

Inmiddels weet hij wel beter, en ervaart hij telkens opnieuw de (levens)kracht en passie die achter deze taboe-emotie vrijkomt. Teun wordt enorm gewaardeerd voor de rust, het vertrouwen en de stevigheid die hij kan brengen in het werken met groepen, altijd vergezeld van een gezonde dosis humor.
Teun werkt o.a. voor Stichting Breekjaar en FC de Krachtpatsers. Daarnaast heeft hij zijn eigen coaching- en counselingpraktijk in Haarlem, en werkt hij als trainer/coach binnen het bedrijfsleven. Hij is sinds kort zelf ook vader, en heeft een zoontje van een half jaar.

Koen van Ghyseghem

Koen (van Ghyseghem) orthopedagoog, coach, trainer, procesbegeleider en therapeut in opleiding maar ook man, zoon en vader. Hij is initiatiefnemer van De Onderwijstafel, die psychologische veiligheid op scholen bespreekbaar en mogelijk maakt. Daarnaast heeft hij zijn praktijk voor systemische individuele, relatie en familiecoaching Con(M)Pasion. Ook werkt hij voor en/of samen met fantastische initiatieven en projecten zoals oa. FC De krachtpatsers, De Koeckebackers, stichting Open Future Institute en Stichting Breekjaar.

Zijn praktijk werd vernoemd naar zijn eigen pad, met passie naar compassie gaan, zodat hij zijn grootste pijn, (veilig)man mogen zijn, helemaal kon omarmen. Thema’s als schaamte over niet genoeg (man) zijn, niet sterk genoeg zijn of omgekeerd enorm onveilig zijn, zich nergens echt welkom voelen, zijn voor hem niet vreemd. Zijn (extreme) angst om andere pijn te berokkenen heeft hem jaren in de weg gestaan van echt contact en in verbinding zijn.

Hij is er echter door zijn eigen werk en zijn grote praktijkervaring achter gekomen dat in mensen hun diepste angsten, hun echte wil en motivatie voor leven verborgen zit. Zoals hij over zijn grote held batman zegt: “Batman would never have become batman without his fear of bats!”

PRAKTISCHE
INFO

  • Datum: nieuwe data volgen snel!
  • Tijden: 9.30 – 1700
  • Locatie: Utrecht (Grebbeberglaan 15)
  • Kosten: € 225,- (inclusief koffie/thee en fruit/snacks. Lunch dien je zelf te verzorgen) Prijzen zijn incl. 21% BTW

€225,-

©[2019] praktijk Con(M)Pasión - Koen van Ghyseghem - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?