Replay Webinar

Zonder Angst & Boosheid geen Groei

Wie van jullie heeft de moed om af te dalen naar het donkerste donker in jezelf. Om daar je angst en boosheid recht in de ogen te kijken, te omarmen en te transformeren naar levenslust en motivatie, vuur en passie. Wie durft het aan om uit de fight,flight, freeze of fawn te komen?

EVENT KALENDER

Deep Dive into the Darkness

nieuwe data volgen snel! In deze unieke en life changing 2-daagse nemen Koen & Teun je mee naar plekken waar je normaal misschien liever met een boog omheen loopt. Daarbij zetten zij maximaal in op de ervaring en beleving.

What do you fear the most? And what makes you really angry? Wat het ook is, samen met jou kunnen zij het naar boven krijgen, zicht- en tastbaar maken. We gaan op zoek naar je diepste angsten en transformeren die tot jouw grootste kracht.

Radical Embodiment: Fear & Anger

nieuwe data volgen snel! Deze 2-daagse (zonder overnachting) is voor vrouwen, die op een veilige manier hun emoties Angst en Boosheid willen onderzoeken. Mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Die een diepe, transformerende dag aandurven.

Wij nodigen jou uit je emoties radicaal te gaan omarmen en belichamen. We gaan op onderzoek naar onze diepe angsten en hoe we die kunnen transformeren tot onze kracht. We gaan kijken hoe het is om -uiteraard in alle veiligheid- volledig in onze boosheid te stappen. Zodat we kunnen ervaren dat het eigenlijk vervormde levenskracht is.

©[2019] praktijk Con(M)Pasión - Koen van Ghyseghem - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?