De Onderwijstafel

De kern van onderwijs gaat voor ons over samen leren leren en samen leren leven. Zodat de volwassenen en de kinderen van vandaag samen de wereld van morgen kunnen creëren. De OnderwijsTafel creëert ruimte voor ieders waarde en waarheid en is daarmee oordeelloos. Gaat uit van bijdragen en samenwerken en daarmee verbinding. Met jezelf, de ander, de omgeving en het grotere geheel.

www.deonderwijstafel.nl

Koeckebackers

Ruimte maken voor het groepsproces, het onderzoeken van de onderliggende relaties en het versterken van het collectieve draagvlak van het team; als mensen, als professionals en als collega’s. Door de kracht van gelijkwaardigheid en de veiligheid van een externe procesbegeleider.

Ruimte maken voor het individuele proces en het versterken van jouw draagkracht; als mens, als professional en als collega. Door de kracht van de oordeelloze veiligheid van een externe coach.

www.koeckebackers.nl

FC de Krachtpatsers

FC de Krachtpatsers geeft inspirerende integrale en holistische trainingen die gaan over verbinding, uitvinden wie je bent en dit kunnen inzetten voor het leven waar jij blij van wordt. Dit op scholen voor leerlingen, docenten en ouders. Ik heb daarin mijn bijdrage als trainer/coach.

www.fcdekrachtpatsers.nl

©[2019] praktijk Con(M)Pasión - Koen van Ghyseghem - webdesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Translate »

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?